«Πρώτες Βοήθειες για γονείς»

Πραγματοποιήθηκε χτες 08/05/2024 με μεγάλη επιτυχία το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Πρώτες Βοήθειες για γονείς» στις εγκαταστάσεις του Δημόσιου & Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Λυμπιών μετά από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου μας.

Μέσα από τις διάφορες θεματικές ενότητες που παρουσιάστηκαν από τους εκπαιδευτές και την πρακτική άσκηση οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να διευρύνουν τις ικανότητες τους στην αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών με τα παιδιά τους από τραυματισμούς.

Ευχαριστούμε θερμά για την τιμητική παρουσία κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου την Παιδοχειρούργο, Επίτιμη Πρόεδρο της οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου-Κύπρος», Υποψήφια Ευρωβουλευτή, ποιήτρια και πολιτικό Κα. Ελένη Θεοχάρους, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Νηπιαγωγείων Επαρχίας Λευκωσίας Κο. Ελευθέριο Ελευθερίου, τον Υποψήφιο Αντιδήμαρχο Λυμπιών Κο. Παντελή Ξυνιστέρη, τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Κο. Κλεόπα Παπασταύρου και τον Κοινοτάρχη Λυμπιών Κο. Μιχάλη Γεωργίου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Support Cy και στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ για την παρουσίαση και εκπαίδευση των συμμετεχόντων.

Θα ακολουθήσει και 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο την ερχόμενη Τετάρτη 15/05/2024 στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας. Έναρξη Σεμιναρίου 17:00.

Recent Posts

Follow Us

Skip to content